NB II-es rangadó Makón
 A Szentes hazai pályán a Salgótarjánt fogadja

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-10-04 |

Vasárnap mindkét megyei NB II-es labdarúgócsapat hazai környezetben lép pályára, egyaránt 15 órától. Az éllovas Makó rangadón a Gyulát, míg a Szentes a Salgótarjánt fogadja.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az első öt fordulót százszázalékos teljesítménnyel, kapott gól nélkül teljesítette a Makó FC. Utána viszont némileg megtorpant a gárda, amit a BVSC elleni hazai 0–0 és a Putnokkal szembeni idegenbeli 1–1 is jelez.

– Mindig nem lehet nyerni, és az is biztos volt, hogy előbb vagy utóbb a labda is bekerül a kapunkba – mondta Kolozsvári János, a listavezető zöld-sárgák edzője. – Mindenképpen javítani szeretnénk a tabella harmadik helyét elfoglaló Gyula ellen, bár ez nem ígérkezik egyszerű feladatnak. Mumusunkkal csapunk össze, a Gyulának az utóbbi időkben jobb a mérlege velünk szemben. A Békés megyeieknek masszív a védelme, ezt a mindössze három kapott góljuk is bizonyít. Azon leszünk, hogy ez a szám növekedjen vasárnap. Szalagsérülés miatt Bányn kisebb műtétet hajtottak végre, rajta kívül még Zakar és Szilvási maradi még. Így kezdünk: Czirbus – Kazán, Dálnaki, Magyar, Kis K. – Bagi, Sümeghy, Varga, Fábián – Hadár, Pálinkó.

A Szentesi TE az elmúlt fordulóban Sátoraljaújhelyen egy nyerhető meccset veszített el 2–1-re. Szarvasék a sereghajtó Salgótarján ellen javítani szeretnének.
– A kihagyott helyzetek a törvényszerűségek szerint megbosszulták magukat, ezért vesztettünk Sátoraljaújhelyen – emlékezett vissza az elmúlt fordulóra Bozóki Zoltán, a Szentes trénere. – Elment hét forduló, és azt kell mondjam, amikor gólt tudtunk szerezni, rögtön megnyugodtunk. Ennek volt köszönhető a három, hátrányból döntetlenre mentett meccs. A Vecsés és a Sátoraljaújhely gyengébb gárda volt nálunk, ám sajnos lesüllyedtünk játékban az ő szintjükre. Jó lenne gyorsan túltenni magunkat a borsodi meccsen tapasztaltakon, és a támadóinknak sokkal jobban kellene koncentrálniuk. A nógrádiak ellen is biztos kiegyensúlyozott mérkőzésre van kilátás, amely remélem, a mi győzelmünkkel végződik. Tóth Csaba visszatérhet, Mátyás is velünk készül, ám Ábel három találkozóra szóló eltiltást kapott.

A várható kezdő: Kolláth vagy Bíró – Keller, Márics, Gyagya, Taskovics vagy Nyerges – Kerepeczky, Tóth Cs., Szabó T., Pálfi – Szarvas, Nana.

A további párosítás: Mátészalka–BVSC, Soroksár–Kistarcsa, Sátoraljaújhely–Baktalórántháza, Vecsés–Karcag, Kazincbarcika–Putnok, Orosháza–Kiskunhalas.