Pályán a B közép
 Teremlabdarúgás

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2003-06-27 |

Remélhetőleg hagyományt teremtő évzárót tartottak az AL-KO Szentesi TE női teremlabdarúgói.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az egész évben mellettük kitartó és hangoskodó B közép focimeccsre hívta ki az NB I-es női teremlabdarúgó-csapatot. Az ötször húszperces derbin bebizonyosodott, hogy a B közép a lelátón jobb műsort produkált, mint a Szentes városi sportcsarnok parkettáján. A szurkolók válogatottja számolatlanul kapta a gólokat, sőt be is segítettek két öngól erejéig a hölgyeknek. Igyekeztek a rajongók is, jó néhányszor be is találtak a hölgyek kapujába. A győzelemért járó három pontot a gyengébb nem képviselői kasszírozták be.

A focishow után egy közös vacsorán emlékeztek az idei bajnoki évad legszebb pillanataira. Pohárköszöntőjében Földvári Nagy István, a Szentesi TE elnöke a következőket mondta: – A női csapatnál ez az év viharosnak mondható. Ennek ellenére nagyszerűen helytálltak. A futsal NB I-es női teremlabdarúgásban megszerzett ezüstérem önmagáért beszél.

Hevesi Tamás edző így értékelt: – Az ismert problémák ellenére a csapat összetartott. Az együttes megjárta a poklot és a mennyet, de most már a végeredmény ismeretében kimondhatjuk: minden jó, ha a vége jó.