2010. szeptember 17.

Egy kis Párizs Szentesen

Domján Ilona a nyáron megnyitott Élene Couture Hölgyszalonban és méretes szabóságában egy kicsit a divat fővárosát idézi, hogy az ilyen típusú kényeztetésért ne kelljen messzire menni.

A helybeli divattervező és stylist az ősszel tízéves jubileumát ünnepelheti annak, hogy a divatszakmában tevékenykedik, ami számos különleges kollekciót eredményezett már. Ilona elmondta, eddig megyeszerte bérvarrodákban készültek a ruhák, mostanra már igény mutatkozott a vásárlói részéről egy elegáns szalonra és egy varrodára. Az Haute Noire-kollekció, amely Ilona legutóbbi divatshow-ján misztikummal és romantikával varázsolta el a közönséget, már teljes egészében itt készült a szalon varrodájában. Magasan kvalifikált főszabásszal dolgozik a divattervező az Arany János utca 14. alatt, az Ételbár mellett található szalonban, ahol a szolgáltatásaik is exkluzívak: teljes körű stílustanácsadás (szín, egyéniség, alkat meghatározásával), a kuncsaft egész ruhatárának megtervezése, elkészítése, egyénre szabva. Mindez kényelmes formában, előzetes időpont egyeztetéssel történik, az egyéni ügyfélrend miatt nem kell várakozni, ecseteli a szalon vezetője. Telefonon a +36-30/315-39-83 számon, interneten a www.elenecouture.hu oldalon, illetve e-mailben az elenecouture@indamail.hu címen érhető el a szalon.

Közeledik a szalagavatók, bálok időszaka, a ruhák beszerzése a diákokra és szüleikre hárulnak, ebben is segítenek a szabóságban: kosztümöket, öltönyöket, alkalmi ruhákat készítenek, a színházi szezonra estélyi ruhákat. Hogy többször is lehessen viselni ugyanazt az öltözéket, megfelelő kiegészítőket is ajánlanak hozzá az üzletben. Céges megrendeléseknek is eleget tesznek, hiszen formaruhákat is terveznek, varrnak. Az áraktól nem kell megijedni, bár maguk a darabok exkluzívak, kedvező árfekvést sikerült kialakítani, hangsúlyozza a szalon vezetője. Törzsvásárlói kedvezményeket kínálnak, az állandó megrendelőiket félévente trendinfókra hívják. A divatbemutatókon látott ruhákat is - bár alapvetően nem eladásra készültek - meg lehet vásárolni, vagy rendelni méretre. Ilona elárulta, bizony nagyon foghíjasak már az előző kollekciók, sokat elvittek belőlük.

S bár eddig inkább a hölgyekről volt szó, a szalonban természetesen a férfiak öltözködési igényeit is ki tudják egészíteni, az ingeket például érdekes gallérokkal, szabásvonallal lehet egyedivé tenni.

A bevezetőben említett jubileumot várhatóan novemberben egy elegáns szalonbemutatóval ünnepli a tervező, az Élene 10 évének legsikeresebb kollekcióiból válogatva.

Ilona jövőre is előrukkol egy új kollekcióval, mely a tervező szerint nagyon más lesz, ahogyan azt már megszokhattuk tőle.

(fizetett hirdetés)