2009. június 26.

Családi nap a Kertvárosban

Csipike és a gyerekekImmár második alkalommal családi napra várták május 23-án a szentesieket a Köztársaság utcai óvodában. A szülők a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét megszerveztek egy jótékonysági rendezvényt, ahol kicsi és nagy, gyermek és szülő, nagyszülők, családtagok, barátok együtt tölthettek el egy kellemes délutánt.

Több száz érdeklődőt vonzott szombaton a II. Kertvárosi Családi Nap, amely változatos programot kínált az érdeklődőknek. Lehetett sárkányt készíteni és eregetni, lovaskocsikázni. Ki-ki megmutathatta kézügyességét, a picúrok ugráló várban tombolhatták ki magukat. A családok mulatságos vetélkedőkön mérhették össze ügyességüket és gyorsaságukat. Volt öltöztető verseny apukáknak, vízhordás, krumpli ültetés, terítés, gyöngyfűzés. A szervezők értékes jutalmakkal honorálták a versenyzők bátorságát.

A rendezvényen bemutatkozott számos szentesi sportklub és egyesület. Miután nagycsoportosaink előadták a nagy sikerű farsangi műsorukat, a Kiss Bálint Általános Iskola tanulói mutatták be ugróköteles produkciójukat. A Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub látványos műsorában kutyák és gazdáik a lehető legnagyobb összhangban teljesítették az akadálypálya kihívásait. Az ovibalett csoport, a SILVER táncosok, a Zafír hastáncosok is bemutatták tudásukat. A délután a Csipike gyermekelőadással zárult, és a kiéhezett résztvevők bográcsos paprikás krumplival csökkenthették éhségüket.

A szervezők ezúton fejezik ki köszönetüket az ovis szülők felajánlásaiért és segítségéért, az óvoda dolgozóinak munkájáért és támogatóink felajánlásaiért.

A rendezvény teljes nettó bevételét idén is a Szentesi Kertvárosi Óvodások Képességfejlesztéséért  Alapítvány részére utaljuk át, a szülők és az óvónők pedig együtt döntenek az összeg felhasználásáról.

Szülői szervezet nevében

Komáromyné Bíró Adrienn