2008. november 21.

Fogyasztó tábor

A Colosseum az életem

Két nap alatt 10 alkalommal sportolhatnak együtt a fogyni vágyók a Welness Colosseumban. A november 28-29-én megrendezendő Nippon Zengó fogyasztó tábor már nem az első olyan alkalom, mellyel kapcsolatban a szervezők garantálják, hogy a szűk időintervallum ellenére több kilogrammtól szabadulhatnak meg a vállalkozó kedvűek.

Évente két-három ilyen tábort rendeznek az Ady Endre utcai sportközpontban, s mint azt a tapasztalatok is mutatják jó hangulatú, a testsúlyveszteség szempontjából pedig valóban eredményes minden ilyen alkalom.

- Az általában tavasszal, illetve ősszel meghirdetett rendezvény időpontja most egyrészt az októberi 12 órás aerobic és fitness maraton miatt csúszott későbbre. Másrészt a tábor időpontjának kitűzéséhez az is hozzájárult, hogy nemsokára itt a karácsony és az edzések alatt néhány kilótól megszabadulva, oldottabb hangulatban, nyugodtabban vághat neki bárki a karácsonyi étkezésekhez, az ünnepi menühöz. Aki pedig kedvet kap, az karácsonyra akár tornabérletet is kérhet családtagjaitól magának a fa alá - árulta el lapunknak Gáspárné Edina és Brezovai Sándor, akik kemény és valóban hatékony edzéseket ígérnek péntekre és szombatra.

A program november 28-án kezdődik, illeszkedve a hétköznapok rendjéhez. A megszokott időpontban, este 7 órától tartják a Nippon Zengó edzést, melybe a rendszeresen járó vendégek mellett a sportággal ismerkedők is bekapcsolódhatnak. A másnapi tábornap azonban 6 edzést tartogat, két-három óránként a Colosseumban kipróbálható és gyakorolható tréningek közül más-mással ismerkedhet meg minden kedvet érző és fogyni vágyó. November 29-én, szombaton 8 órától Military, 11 órától Static gymnastic, 14 órától Nippon Zengó Fight edzésre várják az érdeklődőket, míg 17 órától Fight aerobic, este 7-től pedig Nippon Zengó Bombastic és Fight tréning lesz a sportközpontban. S mindez alkalmanként csupán ezer, vagy egyösszegben 5000 forintért.

Lazításként pedig bárki igénybe veheti a Colosseum állandó szolgáltatásait, kipróbálhatja az infraszaunát, a masszázst, és válogathat az edzőteremben mindig kapható kiváló minőségű, mégis megfizethető áron megvásárolható sportruházati termékek közül, illetve a hatékony és a sportolók, valamint a fogyókúrázók körében bevált táplálék kiegészítők közül.

Cseh-Lakos