2008. június 13.

IH Gödör tehetségkutató party

Idén 12. alkalommal szervezik meg a Kurca Parti- Zenész Party rendezvényt. E névre tulajdonképpen a Kurca Parti-Coctail Party-t keresztelték át. A szervezők, a Murphy Stúdió, az Életjel KKSE és a Szentesi Művelődési Központ ez alkalommal is megrendezik az "IH Gödör-Szentes" elnevezésű tehetségkutató versenyt. Nevét az Ifjúsági Ház melletti szabadtéri koncerthelyszínről kapta. A csoport tagjai Fanatic Műhely néven először 1991-ben szerveztek tehetségkutatót, melynek győztese a Nyers zenekar volt. Hosszabb szünet után a másodikat 1998-ban a Kurca Parti Coctail Party keretében, melynek fő támogatója és gazdája a Murphy Stúdió lett.

A tehetségkutató kétnapos. Július 12-én, szombaton "Bring on the night" név alatt elsősorban populárisabb zenekarok, szólóénekesek ás táncos-énekes produkciók jelentkezését várják. Július 13. (vasárnap) jelszava: "Walk on the wild side", ahova rock, punk, vagy metál zenekarok jelentkezhetnek.

A tehetségkutató szervezői arra törekszenek, hogy a fellépőknek hosszú távú támogatási lehetőséget biztosítsanak. A vezérelv az, hogy a fellépők nagy része olyan díjakkal távozzon Szentesről, ami előmozdítja pályájukat.

Díjak: 150 ezer forint értékű stúdióidő (Murphy Stúdió), hangszervásárlási utalvány, nyomdaköltség támogatás, fellépési lehetőségek, újságmegjelenések, stb. A díjak listája folyamatosan bővül. Jelentkezési határidő: június 30.

Jelentkezési lap letölthető és további információ: www.eletjel-szentes.org vagy www.murphyband.hu/murphystudio oldalon. A Murphy Stúdió telefonszáma: 06-20/9436-289. E-mail: murphy@szentesinfo.hu Szentesi Művelődési Központ, Tóth József u. 10-14. (Deák Zsuzsanna, telefon: 06-63/ 314- 211.