<<< Vissza

Ismét győzelem

2006. szeptember 15.

 
Hétfőn este az Abony csapatát is legyőzte a Legrand-Szentes futsal gárdája, így - a Gödöllővel együtt - százszázalékos teljesítménnyel a tabella élén állnak Szarvas Zsolték. A Legrand ezúttal is 2-1-re nyert, csakúgy mint az első fordulóban Siklóson.

Koncz Zsolt, a Szentes játékos-edzője kizárólag a győzelmet tartotta elfogadhatónak a mérkőzés előtt, annak ellenére, hogy az Abony szintén sikerrel vette az első akadályt. A sikerért azonban alaposan meg kellett szenvednie a Szentesnek. A találkozót megelőzően derült ki, hogy Szarvas, Varga és Koncz sem tudja vállalni a játékot sérülés miatt. Ennek ellenére sikerült kivívni a sikert, Kazán és Erhardt góljaival nyert a Legrand. Koncz szerint dinamikusabban játszott csapata, mint Siklóson, igyekeztek a védekezésüket feljebb tolni, ami sikerült, így ezzel a csapatrésszel nem is volt gond. Ami negatívumként említhető, az a helyzetkihasználás, amin illene javítani. A válogatott mérkőzés miatt két hetes szünet következik a bajnokságban, amit igyekeznek minél több közös gyakorlásra felhasználni. A következő ellenfél a Beretytyóújfalu együttese lesz, ellenük sem lesz sétagalopp az összecsapás.

Ami pedig a nagypályás labdarúgást illeti, valószínűleg örökre emlékezetes marad néhány legrandos játékosnak az elmúlt hétvége, hiszen Ábel, Kerepeczki és Koncz is pályára léphetett az Orosháza színeiben a Ferencváros ellen az Üllői úton. Ezen a találkozón sérült meg Zsolt combizma, amiért hétfőn nem tudott játszani. A játékos-edző elmondta, nagyszerű érzés volt több mint tízezer néző előtt futballozni, és annak ellenére, hogy 5-0-ra kikapott az Orosháza, nem volt szégyenkezni valójuk. Az összecsapás után gratuláltak nekik, hogy fel merték vállalni a nyílt sisakos játékot, nem játszottak bunkerfocit. Annyi történt, hogy egy profi labdarúgó csapat kíméletlenül kihasználta adódó lehetőségeit félprofi vetélytársával szemben.

H. V.


<<< Vissza