<<< Vissza

Kétszer fogták el

2006. június 16.

Két szentesi lakos ellen indított eljárást a rendőrség lopás miatt. Június 12-én a nagyhegyi söröző mellől a tolvajok kilenc darab vasbeton oszlopot szerettek volna magukkal vinni, ám a járőrök tetten érték őket.

Hat ittas személy ellen indult vizsgálat az elmúlt héten. Közülük ötről közúti igazoltatást, a hatodikról balesetet követően derült ki, hogy alkoholt fogyasztott. A vezetői engedélyek bevonásán túl szabálysértési vagy büntetőeljárás van folyamatban ellenük.

Közlekedési baleset okozása és ittas járművezetés ügyében nyomoz a rendőrség egy szentesi lakos ellen, aki június 2-án a kora esti órákban egy Trabanttal a Kisér városrészben több útszéli oszlopot kidöntött, majd a helyszínről elhajtott. A sofőr keresése során az autót egy helyi szórakozóhely előtt megtalálták, majd nem sokkal később a férfi is előkerült erősen ittas állapotban. A férfit a rendőrségre vitték, kihallgatták, mely során a gyanúsított elismerte felelősségét a balesetben, ám azt tagadta, hogy alkoholt fogyasztott volna. A férfit ezután elengedték a rendőrök, ám ugyanezt a személyt még aznap este újra igazoltatták, Trabantját ittasan vezette. A szentesi rendőrkapitányság munkatársai szakértők bevonásával folytatják a nyomozást. Ha kiderül, hogy már a baleset okozásakor ittas volt, akkor kétrendbeli ittas vezetés miatt indul eljárás.

Ismeretlen tettes járt június 9-e és 12-e között az egyik városi iskola udvarában, ahol a kerékpártárolóban üveget tört össze, az ott lévő faajtót mésszel lefestette, a főépületen elhelyezett zászló rúdját összetörte. Egy másik vandál az egyik Berekben lévő tanyába ment be, ahol étkészletet és ablakokat tört össze és vert be.

Részeg férfit találtak a rendőrjárőrök Szentes belterületén az úton fekve. A rendőrök a kapitányságra vitték a férfit, aki kijózanodása után útjára bocsájtottak.

H. V.


<<< Vissza