<<< Vissza

Bemutatkozott a Legrand G.B.S.C.

2004. október 15.

 
Ezen a héten hétfőn a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban rendhagyó eseményre került sor. Az NB I-be az idén feljutott teremlabdarugó-csapatunk a soros bajnoki mérkőzését követően bemutatkozott a város sportbarátainak, a szponzoraiknak és a sajtó képviselőinek.

Időrendi sorrendben haladva, először egy remek hangulatú, és jó színvonalú mérkőzést láthatott a közel 150 fős közönség. A szentesi együttes helyenként rendkívül tetszetős játékkal, esetenként igen látványos gólokkal nagyarányú, 17-5-ös győzelmet aratott a Pécsi MFC csapata ellen. A játék képe alapján megérdemelten nyert a Kurca-parti gárda, és ez azért is fontos, mert bár az előző szezonhoz képest gyengült a Pécs, mégis látszott, hogy képes a helyét megállni egy osztállyal feljebb is a vasutas csapat.

A mérkőzés után Makra Zoltán a Vasutas Sportklub elnöke egy meghitt találkozó keretében köszöntötte a csapata szponzorainak képviselőit: Károlyi Lászlót, a Legrand Rt. vezérigazgatóját, Molnár Ernőt, a G.B.S.C. Kft. ügyvezető igazgatóját, Cserháti Gyulát, A MÉH Szentes Kft. vezetőjét, Szerencsi Istvánnét, a Biochipp Kft. vezetőjét. Emellett kiemelte a szentesi és a fábiánsebestyéni önkormányzat jelentős támogatását.

Ezt követően bemutatta a játékosokat, egy-egy baráti gondolatot fűzve játékukhoz, pályafutásukhoz: Koncz Zsolt, Szarvas Zsolt játékos edzők, Biró Mihály, Tóth Csaba, Tóth Kovács Tamás, Szabó Árpád, Dékány Szabolcs, Szűcs Dániel, Labádi Gábor, Kerepeczki Csaba, Varga Zsolt, Becsei Gellért, Jernei Csaba (csapatkapitány), Magyar Márton (gyúró), Szerencsi István szakosztályvezető.

Makra Zoltán szerint ezek a fiúk képesek arra, hogy a futsal NB I középmezőnyében végezzenek, a 6-8. helyre várja a csapatot. Ezt várja el tőlük a közönség, ezt várják el a szponzorok is.

A klub vezetése szeretné, ha ez a sportág itt városunkban is egyre népszerűbbé válna. Tudják, hogy a mérkőzéseket rajtuk kívülálló okok miatt nem a legjobb időpontokban játsszák ( hétfőnként, 19 órakor), de szerencsére már egyre többen látogatnak ki mérkőzéseikre, kezd kialakulni a szurkolói törzsgárda. Gyors, korszerű, sok gólt eredményező játék a futsal, a szentesiek egyre magasabb szinten művelik, szponzorok is vannak, úgy tűnik tehát a feltételek adottak, most már a csapaton múlik a siker.

Kála

**

Hétfőn este a fővárosban szerepel a csapat, ekkor a Cerberus vendégeként kell majd helytállni. Ha mindenki egészséges lesz, akkor - a sérüléséből felépült Koncz Zsolttal kiegészülve - nem elképzelhetetlen az újabb pontszerzés. A Legrand-Szentes G. B. S. C. jelenleg a tizenhárom csapatos NB I 8. helyén áll a bajnokságban.

H. V.


<<< Vissza