<<< Vissza

K. O. és búcsú

2004. október 8.

 
A várakozásnak megfelelően egyetlen percig sem forgott veszélyben a Szentesi VK OB I-es női vízilabdacsapatának győzelme az elmúlt szombati bajnoki idénynyitón. A 2004-2205-ös szezon első szentesi találatát Szremkó Krisztina szerezte a Kecskemét elleni mérkőzésen, amelyen csak az volt a kérdés, hogy vajon a vendégek lőnek-e gólt Döme kapusnak? Nos, kétszer ugyan bevették a VK kapuját a Villanófókák, de mivel Kistelekiék tizenhatszor örülhettek, ezért volt végtelenül sima a meccs.

A kispadon debütáló Kozák László vezetőedző nem is idegeskedett, gondolatai talán már a 9-ik, Dunaújváros elleni mérkőzésen jártak. Az minden bizonnyal szorosabb parti lesz... A tréner egyébként a rutinos játékosok teljesítményével elégedett volt, a fiatalok már többet hibáztak, de az volt a legfontosabb, hogy ők is "kipróbálhatták" magukat "éles" mérkőzésen.

Ami a bajnok elleni rangadót illeti, Kozák László szerint akkor lehet igazán esélyük a jó eredmény kivívására, ha a csapat legyőzi a "Dunaújváros-komplexusát".

Ami a Legrand-Szentesi VK férfi csapatát illeti, a papírforma hazai medencében is érvényesült, hiszen a BVSC-s "kontingenssel" megerősített egriek a 10-3-as otthoni győzelmük után nálunk is nyerni tudtak 8-5-re, így ők jutottak a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. A Legrand remekül helyt állt a mérkőzésen, és hogy milyen hiányosságokat kell még kijavítani a bajnoki rajtig (október 23.), azt valószínűleg Vidumanszky László pontosan tudja. Az elkövetkezendő három hét a felkészülés finisét jelenti, utána már a bajnokságban bizonyíthatnak Berkiék.

H. V.


<<< Vissza