<<< Vissza

Egyre fentebb a TE

2004. október 8.

 
Képünkön: Szurkolók öröme. (Fotó: Vidovics Ferenc)

Ismét gazdagabb lett három bajnoki ponttal a Szentesi TE NB II-es labdarúgócsapata. Koncz Zsolték egy héttel ezelőtt a Gyulai Termált látták vendégül, és 3-2-es vereséggel küldték haza Pásztor József vezetőedző tanítványait. A mérkőzés elején Ábel kapásból bombázott fölé, majd kétszer a Békés megyeiek következtek, ám Márics, majd Bíró hárítani tudott. Kislőrincz 25 méteres bombáját nem védhette Steigerwald kapus, ám mégis döntetlennel zárult az első játékrész, mivel szöglet után a hazai kapuba került a labda. Fordulás után Somogyi szerzett vezetést a TE-nek, később a régóta góllal adós Takács is eredményes volt. A végén mégis izgulniuk kellett a hazai nézőknek, mert újabb gólt szerzett a Gyula. A végeredmény annak ellenére maradt 3-2, hogy Takács és Barna előtt is adódott kihagyhatatlannak tűnő lehetőség, ám a csatárok nem éltek vele. Török László vezetőedző mérkőzés végi értékelésében elmondta, hogy Gyagya és Kislőrincz sérülése miatt menet közben kellett átszerveznie a csapatot, ám játékosai megoldották a felmerülő problémákat.

A hétvégén az ESMTK következik, mégpedig a fővárosban kellene pontot, pontokat szerezni, annál is inkább, mert Török mester akkor lenne igazán elégedett, ha a következő két bajnokin újabb hat pontot gyűjtene a gárda. A Gyula elleni győzelmével a Szentes feljött a tabella negyedik helyére, míg az ESMTK jelenleg a tizedik helyen áll a táblázaton.

Véglegessé vált, hogy a Pécsi MFC elleni Magyar Kupa mérkőzésre október 27-én, szerdán 14 órakor kerül sor a Kurca-parti pályán.

H. V.


<<< Vissza