<<< Vissza

Bertók Robi vb-re készül

2004. május 28.

 
Képünkön: (Balról jobbra) Vecseri Barnabás, Bertók Róbert és Lakatos András. (Fotó: Vidovics Ferenc)

Május 14-ei számunkban beharangoztuk, hogy a Szegeden rendezendő kick-box Európa kupán a várost három versenyző képviseli. A május 22-23-án megrendezett sporteseményen a Szentesi Kinizsi TE ökölvívó és kick-box szakosztályából Lakatos András 63,5 kg-ban, Vecseri Barnabás 80 kg-ban, mindketten full contact szakágon egyaránt harmadikok, míg Bertók Róbert 60 kg-ban light és full kontaktban is első helyezett lett. A döntőben egy orosz, illetve egy ukrán bajnok, világkupa első helyezett sportolót vert meg.

Eredményével automatikusan kvalifikálta magát (a magyarok közül Gasztány Ferenccel ketten) a svájci világbajnokságra. Ám előtte még egy meghívásnak kell eleget tennie. Felkérték ugyanis egy válogatott csapattalálkozóra, melyet július 26-án rendeznek Berlinben. A németek ellen egy súlycsoporttal fentebb indul, full contact szakágban.

A Kinizsi bokszolói hétfő, szerda és pénteki napokon, délután fél 5-től a Dr. Papp László Sportcsarnokban tartják edzéseiket. Mint hallottuk, gyarapodnak létszámban, ami örömteli, már lányok is jelentkeztek bokszra és kid-boxra. Tízéves kortól gyerekekkel is foglalkoznak.

(l. j.)


<<< Vissza