<<< Vissza

Idegenben jobban megy

2004. április 9.

 

Nagyszerű győzelemmel tért haza elmúlt hét végi vecsési útjáról a Szentesi TE NB II-es labdarúgócsapata. Pálfiék a kezdő sípszót követően azonnal támadtak, ennek köszönhetően már a negyedik percben előnyhöz jutottak a vendégek.

Török László vezetőedző beszámolója szerint az ezt követő negyedórában a hazaiak kezdeményeztek többet, ám a TE remek kontrákkal és gólokkal teljesen szétzilálta a félidő végére összeroppanó vecsésieket. 5-1-es szentesi vezetéssel fordultak a csapatok, ám a szünet után további vendéggól már nem esett, a Pest megyeiek viszont kétszer is bevették Kolláth kapuját, ám ez csak a végeredmény kozmetikázásához volt elegendő.

A Szentes góljait Márics, Barna Csaba, Tóth Csaba és Kerepeczky (2) szerezték. Győzelmével Török László együttese a tabella 10. helyén áll 23 ponttal.

Április 10-én, szombaton valószínűleg nehezebb feladat vár Kislőrinczékre, mivel a negyedik helyen álló Baktalórántháza otthonába látogatnak majd. Török edző az elmúlt hét végéhez képest annyiban kénytelen módosítani, hogy Márics három sárga lapja miatt nem játszhat, viszont újra bevehető lesz az eltiltását letöltő Vidakovics. A tréner az egy ponttal elégedett lenne.

H. V.


<<< Vissza