<<< Vissza

Közművelődési pályázat

2004. április 9.

 
Az önkormányzat képviselő-testülete által megbízott Közművelődési Alap Kuratóriuma pályázatot hirdet a közművelődés szakmai tevékenységének támogatására az alábbi témakörökben:

- A város önkormányzatának költségvetési intézményei és a városban működő civil szervezetek működésének közművelődési célú támogatása; - kiemelkedő nagy rendezvények, fesztiválok, ismeretterjesztő kiállítási programok, művészeti versenyek és bemutatók, találkozók megrendezésének támogatása; képzőművészeti rendezvények, illetve a kapcsolódó katalógusok, életmű-katalógus és városi kiadványok megjelentetésének költségeihez; - művészeti és művészettörténeti alkotómunka támogatása;

- komplex gyermek- és ifjúsági tevékenységek és programok finanszírozása az eddigi költségvetési forrásokon felül.

2004-ben kiemelten támogatott témák: az Európai Unióhoz való csatlakozással kapcsolatos kulturális programok, események.

A pályázók köre: önkormányzati költségvetési intézmények, az önkormányzat kötelező és önként vállalt feladatellátásához kötődő közhasznú szervezetek, egyesületek. Egyéni pályázat nem nyújtható be.

A kuratórium vizsgálja a rendezvényhez, fejlesztéshez szükséges egyéb források meglétét is. A támogatásban részesülők kötelesek elszámolni a pályázatban megjelölt cél megvalósításáról és a támogatás felhasználásáról, a megvalósítást követő 30 napon belül. Az engedélyezett támogatás felhasználására december 31-ig van lehetőség. A kuratórium csak pontosan kitöltött, és a szükséges mellékletekkel felszerelt pályázati anyagot tud elfogadni.

A pályázati kiírásban megjelölt célok támogatására összességében 2065 ezer forint áll rendelkezésre. Pályázni a polgármesteri hivatal művelődési irodájában (I. emelet 218. számú szoba) átvehető pályázati űrlapon lehet.

Benyújtási határidő: 2004. május 3. Helye: polgármesteri hivatal művelődési irodája (telefon: 510-345). A pályázatok elbírálásáról május 30-áig kapnak értesítést a jelentkezők.


<<< Vissza