<<< Vissza

A csabai csípős

2004. március 12.

 
A szentesi Kinizsi NB II-es férfi kézilabdacsapata, a 2003-2004-es bajnoki pontvadászat tavaszi folytatásában Békéscsaba együttesét fogadta a városi sportcsarnokban. Az NB I/B-be való feljutásra is esélyes Békés megyei gárda rossz vendégnek bizonyult, hiszen 29-21-re legyőzte a Kinizsit. A játékosok: Kajtár, Herold, Kajla, Dömsödi, Lovász, Szaszkó, Házverő, Bakó, Kristó, Szécsi, Ördög, Pólya, Perbíró, Farsang. Edző: Szécsi László és Gedai Antal.

Az edzőpáros egyik tagja Gedai Antal így értékelt: - A vereséget értékelni nagyon nehéz. Nyolcgólos különbség amit az eredmény mutat, nem volt a két csapat között. Rengeteg hibánk volt. Kimaradtak helyzeteink, a védekezésen is van csiszolni való. A felsoroltak annak a következményei, hogy a csapat nem tud igazán együtt edzeni. Vannak akik vidékről járnak, vannak katonák sorainkban, munkahelyi problémák miatt is maradnak el edzésről játékosok.

A csapatjátékban mutatkozik meg leginkább a gyér edzéslátogatottság. Így nem tud a gárda összeszokni. A játékosállomány pedig alkalmas az NB II-es szereplésre. A cél továbbra is a bennmaradás.


<<< Vissza