<<< Vissza

Klauzál úszó siker

2004. február 20.

 
A Országos Úszó Diákolimpia döntőjét, az általános iskolák III.-IV. korcsoportos tanulói részére, február 14-15-én rendezték meg Székesfehérváron.

A Klauzál Gábor Általános Iskola az országos döntőben két leány gyorsváltó csapattal ( "B-amatőr", 4X50 m-es, illetve "A- igazolt versenyző" 6x50 m-es ) vett részt.

Idén először rendezték meg a "B" kategóriájú versenyzők versenyét, melyben az általános iskola 1990-89-es születésű tanulói a 18 csapatos mezőnyből a 12. helyezést érték el.
A váltó tagjai: Budai Diána, Czinkóczi Timea, Mészáros Csilla, Házverő Sz. Gitta tanulók.

Az "A" kategóriában a 16 csapatos mezőnyből a 1991-92-es születésű tanulók 3. helyezést értek el. A váltó tagjai : Sipos Dorina, Monori Boglárka, Molnár Gyöngyi, Fazekas Anett, Bordás Ágnes, Magyar Alexandra.

A váltó tagjai az úszóversenyen a tudásuk maximumát nyújtották, a megyei döntőn elért eredményükhöz képest 8,7 másodpercet javítottak.

A váltó tagjai közül Magyar Alexandra és Bordás Ágnes úszók, országos szintű részeredményt értek el az 50 m-es gyorsúszásban.

A sikeres eredmény eléréséhez, köszönet és elismerés illeti a felkészítő edzőket, a tanulók támogatását biztosító KLAUZÁL DSE-t, a VDSB-t, az általános iskola pedagógusait és a csapatvezető Kuruczné Szabó Anikó tanárnő munkáját.

További sikerekben gazdag sporteredményeket kívánok a Klauzál Gábor Általános Iskolának.

Bordás Lajos


<<< Vissza