<<< Vissza

Legjobb négyben az AL-KO

2004. február 13.

 
Az NB I-es női futsal-bajnokság középdöntőjében, a 2. csoport küzdelmeinek 3. fordulóját Szentesen rendezték. Az AL-KO Szentesi TE női futsalcsapata, a hazai etapon százszázalékos eredményt produkált. Három mérkőzésen, kilenc pontot szerzett. Ez a hibátlan teljesítmény behozhatatlan előnyt biztosított a Kurca-parti hölgykoszorú számára. Biztossá vált, hogy az AL-KO Szentesi TE a Szegeden rendezendő utolsó forduló eredményétől függetlenül csoportgyőztesként lépett a legjobb négy közé.

Íme a szentesi forduló eredményei: AL-KO Szentesi TE-Szegedi AK 4-0 (3-0), góllövők: Sebestyén, Zentai, Rosta, Kiss E., Pécsi MFC-Bp. Univerzum 2-6 (0-4), Szegedi AK-Pécsi MFC 5-1 (4-1), Bp. Univerzum-AL-KO Szentesi TE 1-3 (1-1), gólszerzők: Siha, Kiss E. (2), AL-KO Szentesi TE-Pécsi MFC 5-1 (0-1), góllövők: Rosta (2), Siha, Zentai, Körmöczi, Bp. Univerzum-Szegedi AK 0-1.

A tabella állása a 3. forduló után:

1. AL-KO Szentesi TE (25),
2. Bp. Univerzum (16),
3. Szegedi AK (10),
4. Pécsi MFC (1 pont)

A szentesi fordulóban a következő játékosok léptek pályára: Balázsné, Siha, Kiss E., Sebestyén, Kiss Á., Körmöczi, Becse, Üveges, Zentai, Rosta, Milovanovics, Papp, Bacsa, Magyar. Edző: Széll István.

A mérkőzések után Széll István edző a következőket mondta:

- Téli felkészülésünk elég gyatrára sikeredett. Kevesen és keveset tudtak edzésre jönni. Ezek a hiányosságok a cserénél mutatkoztak, de aki jelen volt, azok játékán látszott a begyakorolt variációk. Ez a hibátlan hazai teljesítmény jó csapatmunka volt. Gratulálok a lányoknak. Próbáltam mindenkinek játéklehetőséget adni. A célt elértük, a hazai fordulóban nem vesztettünk pontot, s így a továbbjutásunk biztos. Az utolsó szegedi fordulón úgy fogunk játszani, hogy próbálgatjuk azokat az elemeket, amit később a legjobb négy között fogunk alkalmazni. Visszatért a csapathoz Juhász Nikoletta. Eddig egy edzésen vett részt, még fel kell zárkóznia.

Dunás Varga Zoltán


<<< Vissza