<<< Vissza

Gondolatok

2003. december 12.

 
Régi mondás jut eszembe: aki húzatja, az fizesse! T. i. a nótát. A napokban egy csoport annak ellenére akart tüntetni, hogy a rendőrség betiltotta az akciót. A rendőrség utcai rendteremtő akciója 6 millió forintba került. A bíróság elmarasztaló ítélete figyelmeztetés volt. A költségeket tudod ki fizeti? Te meg én, vagyis az adófizető állampolgárok. Pedig a nótát nem mi rendeltük...

******************************************

Újsághír: "Lesz Polt-Salgó találkozó." Na és? Két Budapesten lakó állami főtisztviselő leül egymással. Tudod ebben mi a hír? Az, hogy szóba állnak egymással. Micsoda világban élünk! Csak nehogy a kávéjukat is az adófizetőkkel fizettessék! Pedig úgy lesz, mert munkaidőben tárgyalnak.

******************************************

Szalagcím: "10 percig tartott a Parlament plenáris ülése. Megjelent öt képviselő, távolmaradt 381." Mit szólsz ehhez? Én semmit... A terem fűtését, világítását, takarítását ki kell ám fizetni! És az országos ügyekkel mi lesz?

******************************************

Érdekesebb hír: " A közösségek (értsd: cigányok, zsidók, népcsoportok, egyházak) méltósága a véleménynyilvánítás korlátja. Lelkesen helyeslem, mert mások méltóságának megsértése megengedhetetlen. Ugye szerinted is?

******************************************

Egy kérdés nem csak érdeklődést fejez ki, de lehet vélemény is. Ezért gondold meg, mit válaszolsz.


Dr. Imre Ernő


<<< Vissza