<<< Vissza

Kupagyőztes: Aranykalász

2003. november 14.

 
Szentes Városi Sportcsarnokban élénk érdeklődés kísérte a két napon át tartó Husqvarna Kupa teremlabdarúgó-torna küzdelmeit. Az eseményen tizenhat csapat vett részt. Szombaton délután, illetve vasárnap kora délutánig a csoportmérkőzésekre került sor. A legjobb nyolcban, ahová a négy csoport első két helyezettje jutott, egyenes kiesés volt. A mezőny így érkezett el a legjobb négyig, melynek szereplői a következő együttesek voltak:

Aranykalász, Fanta, Narancs, Fiorello. Az elődöntő mérkőzések végeztével, melynek két győztese a Fiorello és az Aranykalász, ők játszották a döntőt. A bronzcsatát a Narancs nyerte, 5-3-ra legyőzve a Fanta gárdáját.

A döntőben az Aranykalász csapata gólfesztivált bemutatva 12-5-re győzött a Fiorello ellen. A kupagyőztes gárda összeszokottabb, technikásabb és érettebb játékot mutatott, a mérkőzés végére teljesen elfáradt Fiorello ellen.

A torna végereménye:
1. Aranykalász (ifj. Hegedűs István, Szécsényi Mihály (kapusok) - Katona Attila, Papp Tibor, Bertók Róbert, Lindák Zoltán, Gémes Zoltán, Keresztes Béla),
2. Fiorello,
3. Narancs,
4. Fanta.

Különdíjasok:
gólkirály: Katona Attila (Aranykalász) 16 góllal,
legjobb kapus: Janiga László (Narancs),
legtechnikásabb játékos: Papp Tibor (Aranykalász),
legsportszerűbb csapat: Fanta.

A díjakat Csernus L. László önkormányzati képviselő és Krám Lehel adta át.

Dunás Varga Zoltán


<<< Vissza