<<< Vissza

Lopni vitték a gyereket

2003. november 7.

 

Kerítésen keresztül mászott be kedden egy Dózsa György utcai ház udvarába egy fiatalember, aki a házból mobiltelefont vitt magával. Sokáig nem örülhetett zsákmányának, mert hamarosan lebukott, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás.
*

Szerdán reggel vették észre egy szegvári kocsma tulajdonosai, hogy koránkelő "vendégek" látogatták meg az ivót. A látogatók előbb lebontották a kerítést, majd kinyitották az ajtón lévő lakatot, az üzlethelyiségből pedig dohányárut, pénzt, csokoládét zsákmányoltak.
*

Büntetőeljárás indult egy szentesi férfi ellen, aki október 31-én este kocsmázi volt, iszogatott, majd elkérte egy ismerőse motorját. A motor tulajdonosa nem adta oda járművét, ennek ellenére a férfi mégis nyeregbe pattant. Szerencsétlenségére szinte azonnal rendőrökbe botlott, akik igazoltatták. Mivel papírjai nem voltak, ezért jármű önkényes elvétele, valamint ittas vezetés miatt eljárást indítottak ellene.
*

Tolvajbandát fogott el a rendőrség a hétvégén Alsóréten. Az öt fős csapat tagjai a tehenészet épületének alumínium-borítását szedték le, ezt szerették volna értékesíteni, ám erre már nem kerülhet sor. Érdekesség, hogy az elkövetők között gyermek- és fiatalkorú, felnőtt férfi és nő egyaránt megtalálható.

H. V.


<<< Vissza