<<< Vissza

Drogdíler a sulinál

2003. október 31.

 
Az elmúlt szerdán helyezte előzetes letartóztatásba a szentesi rendőrkapitányság azt a férfit, aki - megalapozott gyanú szerint - több személynek, kábítószert árult. A gyanúsított helyzetét súlyosbíthatja, hogy iskola mellet is bizniszelt a füves cigarettával. A továbbiakban a Csongrád Megyei Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya folytatja az eljárást.

Október 22-én este háromnegyed hatkor a Petőfi utca - Kossuth utca kereszteződésében ütöttek el egy kerékpárost. A szakközépiskolás lány bringájával kivilágítatlanul hajtott a kereszteződésbe, ahol nem adott elsőbbséget a tőle jobbról érkező Opelnek. A sofőr fékezett, de az ütközést már nem tudta elkerülni és a jármű jobb oldali elejével elütötte a lányt.

25-én hajnalban Nagymágocs és Derekegyház között a 4405-ös 6-os km szelvényénél egy Volkswagen gázolt el egy kerékpárost, aki világítás nélkül közlekedett. Az ütközés következtében a nagymágocsi lakos előbb az autó elejére, majd onnan az árokba esett. A balesethez hozzájárult az is, hogy a sofőr nem az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett. A kerékpárost súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Az október 18-i két halálos áldozatot követelő busz-Trabant balesetben a rendőrség még mindig keresi az ütközés előidézőjét, a motorkerékpárost. A nyomozók várják mindazok jelentkezését, akik a balesetben részes Borsod Volán távolsági járaton utaztak (11 óra 15-kor indult a busz Szentesről Szegedre), és érdemi információkkal tudnak szolgálni a balesetben részes motorkerékpár és a motoros ruházatának színösszeállításával kapcsolatban.

H. V.


<<< Vissza