<<< Vissza

Egy százalék

2003. október 17.

 
A VE-GA Gyermek és Ifjúsági Szövetség köszöni mindazoknak, akik adójuk 1 %-ával a gyermek és ifjúsági táboroztatását és képzési tevékenységét segítették.

******************************

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik 2001. évi adójuk 1 %-át az Együtt Nagycsaládosok Egyesületének ajánlották fel. A 83.976,- forintot rendezvényeink, táboraink lebonyolításához, színházlátogatásaink költségeinek csökkentésére használtuk fel. Köszönjük támogatásukat.

******************************

A Muzsikáló Gyermekekért Alapítvány Szentes kuratóriuma ezúton köszöni támogatóinak az alapítvány javára felajánlott személyi jövedelemadó 1 %-át. Az így befolyt 133.429,- forinttal, hozzájárultunk a Lajtha László Zeneiskola zongora vásárlásához.

******************************

Köszönjük mindazoknak, akik egyesületünk számára ajánlották fel 2002. évi adójuk 1 %-át. Az így befolyt összeg 147.058,- forint, melyet tábori programunk, havi rendezvényeink, szabadidős tevékenységünk támogatására használtunk fel. Köszönettel: Együtt Nagycsaládosok Egyesülete Szentes

******************************

A Szentesi Zenebarátok Egyesülete köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik személyi jövedelemadójuk 1 %-át az egyesületnek ajánlották fel. Az így befolyt 227.095,- forintot hangszerek vásárlására és az egyesület által működtetett Városi Fúvószenekar és a Bárdos Lajos Vegyeskar utazási költségeire fordítottuk.


<<< Vissza