<<< Vissza

Küzdősportok fesztiválja

2003. szeptember 26.

 
November 29-én, szombaton este (a pontos kezdés még nem ismeretes) a városi sportcsarnokban harmadik alkalommal rendezik meg a már hagyományos nemzetközi küzdősport fesztivált.

Az esemény főrendezője, Bertók Róbert szakedző lapunknak elmondta, hogy a programban lesz amatőr ökölvívás, profi ökölvívás, valamint amatőr és professzionális kick-box. A profi ökölvívásban Rácz Félix klubja, a Rácz Box Promotion versenyzői vesznek részt, lesz közöttük Európa-ranglistás versenyző, aki az amatőr válogatottból megy át és most fog bemutatkozni a profik között. Az est főmérkőzésén Gasztány Ferenc amatőr kick-box világbajnok előreláthatóan egy német versenyzővel lép majd ringbe, mégpedig a profi nehézsúlyú kick-box Európa-bajnoki címért.

Bertók Róbert elmondta, a környékben ez páratlan címmeccs, remélhetően az érdeklődés is nagy lesz iránta. Természetesen bemutatkoznak majd a Szentesi Kinizsi TE ökölvívói és kick-box szakosztályának versenyzői is. Név szerint Fésűs István (81 kg korcsoportú ökölvívó), Lakatos András (64), Szilasi Adrián (69), mindketten a junior korcsoportban. Ők már több országos versenyen szerepeltek éremszerzőként sikerrel.

A nagyszabású, színvonalas rendezvényen, melynek egyik médiatámogatója lapunk, a Szentesi Élet lesz, harcművészeti bemutatók, más sportágak neves művelői, színművészek lépnek fel. Mint hallottuk, fény- és látványtechnikában szeretnék túlszárnyalni a tavalyi sporteseményt. Bartók Róbert lapunk kérdésére kijelentette: a jegyárakról még ne beszéljünk, de azt már előre bejelentette, hogy mivel szentesi sportolók is fellépnek, a helyiek közül sokan lesznek kíváncsiak a rendezvényre, számukra jelentős engedményeket adnak majd.

(l. j.)


<<< Vissza