<<< Vissza

Eltűntek, majd meglettek

2003. szeptember 26.

 
Három kisgyerek tűnt el a hétvégén Szentesen, szerencsére azóta valamennyien előkerültek. A hét, tizenegy és tizenkét éves gyermekek szombaton délután boltba indultak, de onnan nem tértek haza. A nevelőszülők este nyolc óra után bejelentést tettek a rendőrségen, majd másnap a keresésükre indult rendőrök meg is találták a csavargókat az utcán. Később kiderült, hogy egyikük már tudomást szerzett arról, hogy keresik őket, mégsem tértek haza. Volt olyan felnőtt (!) is, aki halotta a rádióban, hogy keresik a gyerekeket, találkozott is velük, de arra bíztatta őket, hogy tartsák távol magukat az utcától, mert a rendőrök "vadásznak" rájuk.

Továbbra is "népszerűek" a víkendház-feltörések városunk külterületén. Még mindig sok érték van a hétvégi házakban őrizetlenül. Legutóbb a tiszai strand területén lévő nyaralóból vittek el horgászfelszereléseket a betörők.
Két kerékpárt a tárolókból, egyet az utcáról vittek el az elmúlt egy hét leforgása alatt Szentesen, a rendőrség keresi a tolvajokat.

Az elmúlt csütörtökön a 4401-es úton történt súlyos közlekedési baleset. Az autó sofőrje - valószínűleg - elaludt a volánnál, járművével egy fának ütközött, majd az árokba borulva állt meg. A balesetben a sofőr térde sérült meg súlyosan.

Kettétörték, majd fejjel lefelé a földbe szúrták a Somogyi B. u. és a Daru utca kereszteződésében lévő fakeresztet. Bejelentés nem érkezett, de a rendőrség hivatalból vizsgálatot indított az ügyben.

H. V.


<<< Vissza