<<< Vissza

Sporhírek röviden

2003. szeptember 12.

 
Az asztaliteniszezők is elkezdték

Városunkat az NB III-as asztalitenisz 2003-2004-es bajnokságában képviselő két együttes a Szentesi Kinizsi és a Zöldág Mozgáskultúra SE Szentes megkezdte illetve kezdte volna szereplését. Mindkét gárda az új idény nyitómérkőzésén hazai pályán lépett volna az asztalhoz. A Szentesi Kinizsi be is mutatkozott 9-9-es döntetlent értek el Kiskunhalas csapatával.

A Kinizsi pontszerzői: Csúcs János 3, Erdész Tibor 2, T. Nagy Zsolt 2, Zoltai Zoltán 1, T. Nagy-Zoltai páros 1.
A Zöldág SE ellenfele, az újonc Lakitelek a mérkőzés elhalasztását kérte.

D. V. Z.



Felkészülési torna


A Szentesi Kinizsi férfi kézilabdacsapata az eddig végzett munka tesztelésére nemzetközi felkészítő tornát rendezett a városi sportcsarnokban. A végeredmény: 1. Szentesi Kinizsi 6, 2. Zenta 4, 3. Kiskunfélegyháza 2, 4. Szentes II 0 pont. A tornán jó teljesítményt nyújtott, Nagy Imre, Ördög Attila, Lovász János, Kajla Ferenc és a kapus Boros Gergő.

D.V.Z.



Továbbra is pontveszteség nélkül


A megye III osztályban szereplő Szentesi Kinizsi labdarúgócsapata az eddig lejátszott négy fordulóban még pontot sem vesztett. Legutóbb hazai pályán fogadta a Tápé II csapatát. Ideális labdarugó időben lejátszott összecsapáson Tóth György tanítványai fölényes 5-0-as győzelmet aratott a vendégek felett. A gólokon Balla 2, Rúzs-Molnár, Lakatos, Borák 1-1-1 osztozott.

D. V. Z.


<<< Vissza