<<< Vissza

Sporhírek röviden

2003. szeptember 5.

Rögbi-rajt

Szeptember 6-án szombaton, 13 órakor a városi sportpályán kezdi meg 2003-2004-es NB I-es rögbi bajnokságban szereplését, a Szentesi VSC "91-esek" rögbicsapata. A Törőcsik Sándor által irányított "91-esek" hazai pályán látják vendégül az előző bajnokság ezüstérmesét, Kecskemét gárdáját.


Díjlovaglás...

Sóskúton augusztus 23-24-én, kétnapos országos minősítő versenyt rendeztek díjlovaglók számára. Az eseményen városunk képviseletében Babinszky Zsuzsanna, a Szent László Lovasklub versenyzője vett részt. A kétnapos megmérettetésen az alábbi eredményeket érte el. Könnyű-osztályban: az összetett versenyben (ifik és felnőttek) 21 induló közül a 11. helyet szerezte meg, egyéniben a felnőttek között a 9. helyen végzett.

Középosztályban: szombaton és vasárnap is rendeztek összetett versenyt. Szombaton (19 induló) a 14., míg vasárnap (21 induló) 15. helyet szerezte meg, egyéniben a felnőttek között a 9. helyen végzett.

D. V. Z.


Tizenhat között a Szentes...

A Magyar Kupa mérkőzésen Felcsút-Szentesi TE 1-2. A Bíró-Márics, Kerepeczky, Gyagya, Keller-Ábel, Tóth Cs., Szabó T., Pálfi-Szarvas, Nana összeállítású gárda jó játékkal, küzdeni tudással emelkedett ellenfele fölé.

A csapat góljait Szarvas (képünkön egy korábbi mérkőzésen) és Szabó szerezték. Győzelmével a Bozóki Zoltán edző irányította gárda bejutott a hazai kupa küzdelemsorozatának 16 legjobb csapata közé.



Hétfőn jön a Békéscsaba...

Vásárosnaményben kezdte a 2003-2004-es bajnoki esztendőt hétfőn a Szentesi Vasutas NB II-es kispályás teremlabdarúgó-csapata. A rajt remekül sikerült, hiszen a szentesi labdarúgók 7-6-ra nyertek úgy, hogy a hazaiak javára öt büntetőt ítéltek meg a játékvezetők.

A vasutasoknál Varga Zs. és Szarvas két-két, Rúzs-Molnár, Jerney, Kerepeczky egy-egy találatot szerzett. A Szentes hazai pályán szeptember 8-án, hétfőn mutatkozik be, ekkor a Békéscsaba csapata látogat városunkba. A találkozót - melyen a szurkolók buzdítására is számítanak Szarvasék - 19 óra 45 perckor kezdik a sportcsarnokban.

H. V.


Szárnyal a Kinizsi...

A megye III osztályban is a harmadik fordulót rendezték. A Szentesi Kinizsi labdarúgócsapata továbbra is százszázalékos. A harmadik fordulóban Földeákon léptek pályára. Tóth György által irányított együttes idegenben is fölényes győzelmet aratott. Számszerinti eredmény Földeák-Szentesi Kinizsi 1-5. A Kurca-partiak góljait Töröcsik 2, Birkás, Labádi és Kovács T. szerezték.s


<<< Vissza