<<< Vissza

Tört-zúzott a kidobó

2003. július 11.

 
Az elmúlt hétvégén a Bajor söröző egyik rendezője, egy békéscsabai illetőségű férfi randalírozott a szórakozóhely környékén. Az ittas fiatalember egy parkoló Volkswagen szélvédőjét törte be, valamint egy Barkas visszapillantóját rongálta meg. Szintén ezen az éjjelen történt, hogy két közlekedési táblát törtek ki ismeretlenek, amivel további két személyautó szélvédőjét tették tönkre. Elképzelhető, hogy ezek az esetek is összefüggésbe hozhatóak a békéscsabai férfi ámokfutásával.

Szintén az előző hétvége eredményei közé tartozik az a szurkálás, amely egy családi vita következménye volt Szentesen. Feltehetően szerelemféltésből ragadott kést egy hölgy, aki a szócsatát követően szúrta lábon a férjét, akit erősen kivérzett állapotban szállítottak kórházba a mentősök.

Hétfőn éjjel öt szegvári fiatalt fogtak el a szentesi nyomozók. A fiatalok a falu utcáján marihuánás partit tartottak, ám az este végül a rendőrségen végződött. Ugyancsak Szegváron történt az a bűncselekmény, amelyben a keletkezett kár több millió forintot tesz ki. A betörők egy magánlakásba hatoltak be, ahonnan többek között ékszereket vittek magukkal.

Péntek virradóra a szentesi piactéren lévő három bódét látogatták meg a tolvajok, akik 3-400 ezer forint értékben "csapolták meg" az ott lévő árukészletet.

A hét elején, hétfőn, az egyik élelmiszerboltba is betörtek, kb. félmilliós kárt okozva a tulajdonosoknak.
Fábiánsebestyénben 830 ezer forint tűnt el az egyik házból. A gyors nyomozás eredményeként még aznap előkerült az elkövető, akit a család is ismert. A pénzből 300 ezer forint megmaradt, a többit lakásvásárlásra költötte a tolvaj.

H. V.


<<< Vissza