<<< Vissza

A gyerekekért

2003. május 30.

 
A Felsőpárti Óvodai Munkáltatói Körzet május 17-én ismét megrendezte a már hagyományos családi gyermeknapot. A rendezvény célja, az élményekben gazdag közös szórakozással és tevékenykedéssel az óvoda-család együttműködésének erősítése. A helyet a Damjanich utcai óvoda tágas udvara biztosította, ahol a kézműves sátrakban a körzet óvónői irányították a szülőket, gyerekeket tevékenységeik közben.

Megismerkedhettek különleges technikákkal, játékeszköz-készítés fortélyaival, kipróbálhatták a pampuska sütést. Öröm volt látni a szülőket, gyermekeket akik "szorgos kis hangya" módjára alkottak, és mosoly, jókedv sugárzott az arcukról. A nap folyamán az elfáradt kezek pihentetéseként előadásokat tekinthettek meg. Felléptek a Pengető citerazenekar, Micimackó bábcsoport, Csipike és barátai, akik színvonalas előadásukkal fokozták a hangulatot. A vendégeket a szponzoroktól kapott szendviccsel, üdítővel, gyümölccsel kínáltuk.

Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik támogatták rendezvényünket, a szülőknek, akik részvételükkel hozzájárultak annak sikerességéhez.

A nevelőtestület nevében:
Virág Györgyné
óvodapedagógus, a rendezvény főszervezője


<<< Vissza