<<< Vissza

Kupameccsek

2003. március 7.

 
Széchenyi-kupa 2003 néven teremlabdarúgó-bajnokságot rendeztek az 1993-ban született általános iskolai tanulók részére. A Gróf Széchenyi István Általános Iskola tornatermében február 1-jétől több fordulóban kilenc helyi és Szentes környéki iskolás csapat, közel száz diák vett részt a küzdelmekben.

A kupát a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola ifjú labdarúgói nyerték a másik egyházi intézmény, a Kiss Bálint Református Ált. Isk. diákjai előtt. A bronzérmet a szegvári Forray Máté Ált. Isk. csapata szerezte meg. A további sorrend: 4. Rigó Alajos Ált. Isk., 5. Gróf. Széchenyi I. és a Petőfi Sándor Ált. Isk. közös csapata, 6. Hunyadi János Ált. Isk. (Nagymágocs), 7. Fábiánsebestyéni Ált. Isk., 8. Koszta József Ált. Isk., 9. Damjanich J.-Deák F. Ált. Isk.

A rendezők, a Gróf Széchenyi Ált. Isk. (a támogató is egyben) és a HSZATÁK Gyermek Foci Club (Halász Antal szervező) a legjobbaknak különdíjat ajánlottak fel. A torna legjobb kapusának Kutas Dániel, gólkirályának István László bizonyult (mindketten a Szent Erzsébet Katolikus iskolából), a legjobb mezőnyjátékosnak Gajda Jánost választották a Kiss Bálint Református iskolából. A díjakat Polyák Mihályné a rendező iskola megbízott igazgatója adta át.


<<< Vissza