<<< Vissza

Legjobbak között az AL-KO

2003. február 21.

 

 A női teremlabdarúgó NB I-ben eldőlt, hogy a középdöntő negyedik fordulójának (március 2., Budaörs) eredményétől függetlenül, városunkat képviselő AL-KO Szentesi TE a legjobb négy között folytatja.

A sorsdöntő harmadik fordulót a sportcsarnokban rendezték meg az elmúlt hét végén, ahol háromszáz néző foglalt helyet. A lelátóról nagy érdeklődéssel figyelték a szurkolók - az edző nélküli együttes helytállását. A forduló első mérkőzése a Bp. Pepita Sárkányokkal kezdődött, amely döntő jelentőségű volt a továbblépés szempontjából. A hazaiak mindent megtettek azért, hogy átlépjék a legjobb négy közé nyíló ajtó küszöbét. Az első perctől kezdve óriási lendülettel rohamozták a fővárosiak kapuját. A 7. percben Körmöczi találatával megindult a gólzápor, és a 11. percben Rosta Eszter megduplázta a Kurca-parti hölgyek előnyét. A 15. percben Milovanovics Lívia is betalált a kapuba (3-0), a 17. percben pedig Kiss Etelka is mattolja a fővárosi Sárkányok kapusát (4-0). A szünetben a Pepitások rendezni próbálták "soraikat", de nem sok sikerrel, mert ismét jön Kiss és Milovanovics találata, és kialakul a 6-0-ás győzelem.

További eredmények: Bp. Reac-Szolnoki MTE (11-2), Pepita Sárkányok-Reac (0-16), AL-KO Szentesi TE-Szolnoki MTE (8-1), Bp. Reac-AL-KO Szentesi TE (5-0).

A hazaiak az alábbi összeállításban játszottak: Balázsné, Körmöczi, Juhász, Kiss E., Rosta E., cserék: Sebestyén, Zentai, Kiss Á., Csonka, Milovanovics, Bérces, Nana, Tolnai (kapus), Rosta J. (kapus). Megbízott vezető: Kiss Zoltánné.

D. V. Z.


<<< Vissza