Szilveresek az élen

A Szilver Táncsport Egyesület táncosai több versenyen vettek részt az elmúlt hetekben. November 17-én a nyíregyházi meghívásos táncversenyen a Bődi Richárd–Kovács Bernadett páros a junior I. kategóriában a standard és latin táncokban egyaránt első helyen végzett.

         Ugyanezen a napon Székesfehérvárott szintén szilveres versenyző állhatott a dobogó legfelső fokára. A D ifjúsági kategóriában, standard táncban Kósa István és Pap Alexandra lett az első, a latin táncokban a negyedik helyet szerezte meg a szentesi páros.

         November 18-án Budapesten rendeztek meghívásos versenyt. A gyerek II. kategóriában a Bálint Csaba–Szabó Titanilla páros végzett az első helyen.

         Óriási siker született november 23-án Mezőkövesden. A standard táncok országos ranglista versenyén az ország legjobb 38 párosa vett részt. Ami igazán örvendetes: a verseny végeztével a dobogón csak szilveres táncosok álltak. Íme: 1. László Csaba–Szögi Szilvia, 2. Páli Erik–Páli Viktória, 3. Szepesi József–Szepesi Judit.

         A rá következő napon Soltvadkertre voltak hivatalosak a szentesi táncosok. A rendezvényen a junior I. kategóriában versenyző párosok közül a Nagy Gergő–Borbás Julianna páros a standard táncokban első, míg a latin táncokban a hatodik helyen végzett. A Bődi Richárd–Kovács Bernadett páros a standard és a latin táncokban egyaránt harmadik lett.

         Tánctanár: Szatmári-Nagy Szilvia.