Magyar bajnokok

Október 22-én Szombathely adott helyet a felnôtt tíztánc magyar bajnokságnak. A rendezvényen szép szentesi siker született, ugyanis a László Csaba–Német Anikó páros az elsô helyen végzett, s ezzel megnyerte tizedik magyar bajnoki címét. A Páli testvérek, Erik és Viktória a negyedik, míg a Huszka Péter–Túri Gabriella páros a hatodik helyen végzett. A Szilver TSE történelmében elôször fordult elô, hogy három pár is táncolhatott a magyar bajnoki döntôben. A versenyt a TV2-es csatornán, valamint a Duna Televízióban december közepén láthatják a nézôk.

A másik helyszín Füzesabony, ahol október 22-én országos meghívásos táncversenyt rendeztek. A Szilver TSE táncosai közül a Bálint Csaba–Szabó Titanilla páros a gyermek II. standard kategóriában elsô, a latin táncokban az ötödik helyet szerezte meg.

Ugyancsak október 22-én rendeztek országos meghívásos társastáncveresenyt Hódmezôvásárhelyen. A junior II. korosztályban, standardban Jutasi Roland és László Szilvia második, a Bôdi Richárd–Vecseri Lilla páros a negyedik helyen végzett. A junior I. korcsoportban, a latin táncokban a Fehér Zsolt–Tóth Csilla páros ötödik lett.

Felkészítô tánctanár: Szatmári-Nagy Szilvia.