Szilver siker

Október 6-án Békésszentandrás adott helyett a meghívásos társastác versenynek. A rendezvényen természetesen részt vettek a Szilver TSE táncosai is. Eredményeik. Gyermek II. kategóriában a Bálint Csaba–Szabó Titanilla páros standardban elsô, a lartin táncokban a negyedik helyet szerezte meg. Apró Mihály és Borbás Julianna standardban negyedik, a latin táncokban a hatodik helyen végzett.

Junior I. kategóriában a Kósa András–Borbás Erzsébet páros standardban elsô, latinban második; a Jutasi Roland–László Szilvia páros standardban második, latinban harmadik; a Fehér Zsolt–Tóth Csilla páros standardban harmadik, latinban negyedik; a Bôdi Richárd–Vecseri Lilla páros standardban negyedik, latinban ötödik helyen végzett.

C ifjúsági, standard kategóriában a Torma Bence–Magony Szilvia, a latin táncok versenyében a Talmácsi Tibor–Iglódi Dóra páros egyaránt az ötödik helyen végzett.

Október 7-én országos standard ranglista versenyt rendeztek Székesfehérváron, ahol a szentesi táncosok szempontjából a már várt eredmény született. A László Csaba–Németh Anikó páros elsô, míg a Páli testvérek, Erik és Viktória a harmadik helyet szerezték meg.

Felkészítô tánctanár: Szatmári-Nagy Szilvia.