Társastánc

Szentes magyar bajnokai

Budapesten, a Tungsram Sportcsarnok adott otthont az országos tíztánc ranglista versenynek. A május 26-ai sporteseményen László Csabától és Németh Anikótól ez alkalommal sem lehetett elvenni a bajnoki címet, a sikerpáros most is az elsô helyen végzett. A Szilver TSE táncosai közül a Páli testvérek – Erik és Viktória – negyedikek lettek, míg a Huszka Péter–Túri Gabriella páros hatodik lett.

Ugyanezen a napon Békésszentandráson meghívásos társastáncversenyt rendeztek a kicsik számára. A junior I. standard kategória végeredménye: 1. Kósa András–Borbás Erzsébet, ...3. Fehér Zsolt–Tóth Csilla, ...5. Bôdi Richárd–Vecseri Lilla. A gyermek II. kategóriában a latin táncokban a Bálint Csaba–Szabó Titanilla páros második helyen végzett.

A junior I. kategória, latin táncok programja szintén szép szentesi sikert hozott, az elsô három helyen szilveres versenyzôk, sorrendben a Kósa András–Borbás Erzsébet, a Fehér Zsolt–Tóth Csilla és a Bôdi Richárd–Vecseri Lilla páros végzett. Felkészítô tánctanár: Szatmári-Nagy Szilvia.