Kisér napjai

Ötödik alkalommal rendezik meg a kiséri napokat, amely az idén nemzetközinek is tekinthetô, mivel a romániai Újszentesrôl is érkeznek vendégek. A program június 8-án, pénteken délután emlékfaültetéssel kezdôdik, majd az újszentesi gyerekek és a siketek és nagyothallók helyi csoportjának munkáiból nyílik kiállítás a Nagyörvény utcai klubházban. Közben délután 3–5 óráig véradásra várják az önként jelentkezôket az orvosi rendelôben. Hat órakor kezdôdik a Keresztény Középkori Haditornász Fiatalok Egyesületének bemutatója.

Június 9-én, szombaton délelôtt 10 órától élôcsocsó-bajnokságra, tûzoltó- és mazsorett-bemutatóra, továbbá frissítô tornára hívják az érdeklôdôket Schobert Norbival az ismert “tv-tornásszal”. Különbözô vetélkedôk, bûvész mûsor, esküvôi ruhabemutató színesíti a programot. A szabadtéri diszkó sztárvendége Szûcs Judith lesz. Éjjel 11 órakor tûzijáték zárja a napot.

Vasárnap délelôtt 9 órakor folytatódik az élôcsocsó-bajnokság, majd különbözô vetélkedôkön, játékos mûsorokon, bemutatókon szórakozhat a közönség egészen sötétedésig. A rendezvény fôvédnöke: Farkas Sándor országgyûlési képviselô és Szirbik Imre polgármester.