Új technika a tetoválásban

Sokan félünk a tetoválástól, mert fájdalmas, örök életre megmarad és változik a divat is. Most már bátran tetováltathatunk, mert Berczeli Brigitta új gépével 3-5 évre szóló tetoválásokat csinál.

Ezzen a technikával elsôsorban sminktetoválásokat készít. Segítségével szemünk, szánk, szemöldökünk egy határozott formát – kontúrt – kaphat. Megkönnyíti ez a módszer azon hölgyek életét, akiknek például elkopott a szemöldökük. Most már nem kell reggelente ceruzával megrajzolni, nem kell félni, hogy ledörzsöljük, csak Brigihez kell menni! Ô elkészíti és 3-5 évig nem kell ezzel veszôdnünk. Persze a tetoválás mellett is sminkelhetjük magunk, de így bizonyos segítséget kapunk hozzá. A tetoválás 3-5 év múlva egyenletesen kezd el halványodni. Hogy érik ezt el? A gépbe be van építve egy automatikus szerkezet mely garantálja, hogy csak bôrünk legfelsô rétegéig megy le a festék. A természetes hámlás következtében pedig évek múlva teljesen eltûnik. Természetesen nem csak smink, hanem testtetoválásokat is csináltathatunk, melyekre ugyanazok a dolgok vonatkoznak, mint a sminktetoválásokra. Fiatal lányoknak és szülés elôtt álló hölgyeknek mindenképp ezt ajánlja Brigi, mert a terhesség alatt megnyúlik bôrünk és szülés a hason nem lesz olyan szép a tetoválás, mint terhesség elôtt volt. Ha pedig idôközben változik a divat mégsem úgy fogunk kinézni, mint egy bélyegalbum.

Sokak legnagyobb félelme a fájdalom. Ez a tetoválás minimális fájdalomérzettel jár, például a szemöldöktetoválás olyan, mintha szemöldökszedést végeztetnénk. A hegképzôdés is elkerülhetô. Az allergiások, érzékeny bôrûek is bátran mehetnek! A festék allergiát nem válthat ki! Azok a színek, amivel Brigi dolgozik be vannak vizsgálva. Az allergia elkerülése érdekében kék vagy zöld színt nem is használ, mert ezeket a színeket nem lehet természetes úton elôállítani. A szakember szerint a testtetoválást érdemes egy színbôl csináltatni, mert ha több színû testünk éke elôfordulhat, hogy a kopás nem egyenletes.

És ha már egyszer itt járunk az arcunkat is tisztíttassuk bátran ki! Brigi csak “Ilcsi” kozmetikai cikkekkel dolgozik. A termékcsalád krémjei gyümölcsökbôl, gyógynövényekbôl készülnek illetve egyes krémek gyógyvizek hatóanyagait is tartalmazzák. Termékeik százszázalékig tartósítószer-mentesek. Allergiát nem váltanak ki, ezért az érzékenybôrû emberek is használhatják. Aki csak egyszerû sminkre vágyik azt is sok szeretettel várja Berczeli Brigitta kozmetikus.

Békefy Ágnes