Aranyos Szilver

A kisebbek meghívásos társastáncversenyen vettek részt Szolnokon. A Szilver TSE táncosai itt is remekeltek, hiszen a legeredményesebb csapatnak járó kupát elhozták a Tisza partjáról. Eredményeik, junior I. standard: 1. Bálint Tamás–Baráth Enikô, ...3. Magyar Dániel–Forrás Gabriella, ...6. Fehér Zsolt–Borbás Erzsébet. Junior I. latin: 1. Bálint Tamás–Baráth Enikô, ...4. László II. Csaba–Kovács Erika, 5. Fehér Zsolt– Borbás Erzsébet.

C ifjúsági, latin: ...3. Vekerdi Badó Zoltán–Túri Hajnalka, 4. Székely Dénes–Nagy Nikola. C ifjúsági, standard: ...6. Vekerdi Badó Zoltán–Túri Hajnalka.

Tánctanár: Szatmári-Nagy Szilvia.

Zánkán rendezték meg a gyermek I. és junior I. korosztály számára a magyar standard bajnokságot. Mindkét kategória gyôztes párosa a Szilver TSE versenyzôje lett. Az elôzôben Bálint Csaba és Szabó Titanilla, míg az utóbbiban Bálint Tamás és Baráth Enikô végzett az elsô helyen. A junior I. kategóriában a Kósa András–Tóth Csilla a 6. helyet szerezte meg.

Dunakeszi adott helyet az országos tíztánc ranglista versenynek, ifjúsági–felnôtt kategóriában. László Csaba és partnere, Németh Anikó ezen a rendezvényen is nagyszerûen táncolt, a páros elsô helyezést ért el. Tánctanár: Szatmári-Nagy Szilvia.