A vezérigazgató ajándéka

December 16-án, szombaton délelôtt – rendhagyó módon – gyerekzsivajtól volt hangos a Hungerit Rt. máskor komoly tárgyalásoknak helyet adó tanácsterme. Ez alkalommal családok ülték körül az asztalt. A részvénytársaság vezérigazgatója, Magyar József és neje, dr. Baranyi Erzsébet úgy döntöttek, hogy a közelgô karácsony alkalmából – magánemberként – a Hungerit Rt. tíz nagycsaládos dolgozójának ünnepség keretében ajándékcsomagot adnak át.

Mint Krausz Jánosné, a részvénytársaság szakszervezeti bizottságának titkára lapunknak elmondta, a tíz családot a szakszervezet és a munkahelyi vezetôk véleménye alapján választották ki. Az asztalon pogácsa és üdítôital várta a gyerekeket. A délelôtt igen jó hangulatban telt el, a meghívottak örömmel vették át a részükre készített csomagokat.

A nagycsaládos emberek hálásak tudnak lenni. Ez alkalommal is meghatódva köszönték meg az értékes ajándékokat, a Magyar házaspár pedig – látva szemükben a megcsillanó örömet – elhatározta, hogy a nemes gesztusból hagyományt teremtenek majd, s a jövôben 10–10 nagycsaládos dolgozó gyerekének minden év karácsonyán megismétlik a meghívást. Hiszen ôk is tudják: ebben a nehéz megélhetést biztosító világban sajnos sokan vannak, akiknek egy ilyen figyelmesség biztosítaná az ünnepi hangulatot.

Mint megtudtuk, elôzô nap délutánján további 31 nagycsaládos dolgozó kapott ajándékcsomagot a társaságnál, tartalmuk alapvetô élelmiszerek és kozmetikai cikkek voltak.