INFORMATION 3.

Osu!

Tisztelt Klubvezető!

Már csak 12 nap van a Világkupa kezdetéig. Úgy gondolom, kell, hogy kellő információt kapjatok afelől, hogy milyen nagyszabású versenyre neveztetek. A rendezvény volumenéből eredően, a nevezési határidőt meghosszabbítom május 7-ig. Továbbá tájékoztatlak benneteket, több nagyon jó lehetőségről is.

Kezdeném a résztvevőkkel, akik 13 világszervezetből jöttek, szerte a világból: Kyokushin Unio, Shinkyokushin, IFK, Karate World Federation, Matsushima Group, IBK, KIKO, Seibukai, IBKK, Shidokan, Shindokai, HIKO.

A következő országok delegáltak harcosokat: Svédország, Hollandia, Izland, Libanon, Ukrajna, Szlovákia, Románia, Írország, Pakisztán, Oroszország, Sri-Lanka, Németország, Grúzia, Portugália, Horvátország és Magyarország.

Magyarországról 42 sportegyesület nevezett eddig, külföldiek közül pedig 30 sportegyesületből. Ez 72 sportegyesület, 16 ország, 13 világszervezet, közel 450 versenyző.

Úgy vélem, minden idők egyik legrangosabb gyermek versenye lesz a május 12-13-a. Természetesen van még pár ország, akik a héten applikálnak, és még vagy 10 magyar sportegyesület, aki szintén jelezte részvételi szándékát.

Megérkeztek a díjak is, melyek véleményem szerint világszínvonalúak. De azt hiszem, ezt ti is meg fogjátok erősíteni. 3 képet küldenék, ahol mind rajta van, ahol az egyik tanítványom az első helyezett kupával áll, majd pedig a legharcosabbnak járó különdíjjal.

Remélhetőleg mindannyiótoknak elnyeri tetszését. Az összes kategóriában és az összes súlycsoportban az első, a második, illetve a 2 harmadik helyezett trófea díjazásban részesül.

information_3