Aug. 19. vasárnap

Folytatás

 

 

Több ezres tömeg!

 

 

Az Ifjúsági Parkban megrendezett kulturális rendezvény kicsiket és nagyokat vonzott a térre, ahol az est sztárvendégét várták, aki nem volt más, mint Csepregi Éva, az egykori Neoton Família énekesnője volt. 

 

 

Szentes, 2001. 08. 19.

 

Oklahoma

 

 

Az Oklahoma zenekar country zenét játszott, ahonnan csak a puskaropogás és a patkódobbanás hiányzott. A koncert végeztével sajnos egy nagyobb szünet következett be, mert az élő koncert "varázsa" az átállás.

Szentes, 2001. 08. 19.

 

 

Szécsi Edit és Nagy János koncertezett

 

 

A Zenebarátok Egyesülte rendezte meg a Szent István napi hangversenyt a Szent Anna templomban. Händel, Bach, Verdi, Mozart, Franck, Hidas Frigyes és Huszák Lajos művek kerültek előadásra, amit a közel 500 hallgató tapssal honorált. Önkéntes adományokat is gyűjtöttek az orgona felújítására.

Szentes, 2001. 08. 19.

 

 

Befejeződött a pólósok tornája.

 

 

A X. Európai Vízilabda Csapatok találkozója 16.30-kor fejeződött be a díjátadó ünnepséggel. A legjobb csapat, a legjobb kapus és a gólkirályon kívül mindenki ajándékban részesült.

Szentes, 2001. 08. 19.

 

A jövő nemzedéke

 

 

A képen látható pólós csemete Tóth Gyuszika. Nagypapája Dr. Tóth Gyula vízilabda edző, akinek a keze közül rengeteg kiemelkedő sportoló került ki. Hát igen, az alma nem esik messze a fájától!

Szentes, 2001. 08. 19.

 

 

Tisza Kupa

 

 

A Tisza Kupa horgászversenyre nemcsak hazai, hanem külföldi csapatok is jelentkeztek. Testvérvárosaink méltón képviseltették magukat. A csapat 1 ifi, 1 női , 4 férfi és 2 serdülő horgászból tevődött össze.

Szentes, 2001. 08. 19.

 

 

Autós ügyességi verseny

 

 

Autós ügyességi versenyen mérhették össze tudásukat a jelentkezők, akik csatába indultak a Szent István vándorserlegért. A serleg Bácskatopolyáról érkezett, mert az előző versenyen kishazánk fiai alul maradtak.

Szentes, 2001. 08. 19.

   

 

Ha indult volna, első lett volna

 

 

A Bubor család éltető eleme a versenyzés és az autó.

A képen az egyik Bubor unoka mutatja be tudását, és próbálgatja gépét.

Megkérdeztem: -Hogyan készült ez a csoda gokart.

Válasz: -Kimosol egy Trabantot 90 fokos vízben és összemegy!