Közlekedési versenyt szervezett a Gondozási Központ

 

 

 

Az elmúlt esztendőben is nagy sikernek örvendett a Gondozási Központ által szervezett közlekedésbiztonsági vetélkedő, melyet idén is megrendeztek. A partner intézmények és a saját gondozottaik által szerveződött csapatok mérték össze tudásukat ezen a versenyen.

A város nevében Antal Balázs Tibor a városfejlesztési bizottság elnöke köszöntötte a résztvevőket, és elmondta, hogy a város közúthálózatának fejlesztése éppen azért történi, hogy biztonságosabbá váljon mindannyiunk közlekedése felgyorsult világunkban.

 

Vidovicsné Molnár Zsuzsanna az önkormányzat közművelődési, civil, ifjúsági és esélyegyenlőségi referense is elmondta, hogy az önkormányzat számára fontos az idősek és a segítségre szoruló embertársaink aktív kikapcsolódása, ezért sok más program mellett ezt a rendezvényt is támogatja.

 

Mivel a gyalogos és kerékpáros közlekedéshez semmilyen vizsgát nem kell letenni, mégis ismerni kell azokat a szabályokat, melyek értünk születtek - mondta Pengő Erzsébet a rendőrség munkatársa a vetélkedő levezetője. Azért, hogy mindazt az ismeretet felelevenítsük arra is nagyon jó volt ez a vetélkedő.

 

 

 

A verseny előtt két videó bejátszást láthattunk, melyben összefoglalták, azokat az alapismereteket, melyeket a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak tudni kell, utána pedig jött a vetélkedő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2018. 11. 30.

 

 

.