Eladó az Open Hotel

 

 

 

Az ingatlan.com oldalon jelent meg a hirdetés, hogy 589 millió forintért eladó Szentes új 4*-os hotelja az Open Hotel!

Íme az oldalon található leírás:

A Szentesen 2018. 07. 16-án átadott új 4csillagos hotelt családi okok miatt értékesítésre kínáljuk. Az ingatlan kimondottan erre a célra lett felépítve, Török Csongor építész által lett tervezve, modern stílusban. Közvetlen a Kurca folyó partján helyezkedik el és mind a 24 db szoba rendelkezik terasszal, amelyek mindegyike a folyóra és a szentesi üdülőközpont termálvizes medencéire biztosít kilátást.

 

 

 

A hotelhez tartozik egy temperálható kültéri medence, lift és egy saját, teljesen új konyhával rendelkező étterem is, amely a hotel vendégein kívüli külsősöknek is biztosít étel- italkínálatot. Az étterem padlófűtéssel is rendelkezik. Az épület a legkorszerűbb és legköltséghatékonyabb zárt rendszerű talajszondás hőszivattyúval van ellátva, amely fan coil rendszerrel gondoskodik a fűtésről és hűtésről.

Az étteremben és a konyhában plusz légtechnika felel az elszívásért és a friss levegő utánpótlásáért. Hozzá tartozik még egy saját, 26 db autó számára fenntartott parkoló is.

 

 

 

Az épület 1200 m2 alapterületű, amelyhez 4700 m2 építési telek tartozik, ezáltal a jövőbeni fejlesztéseknek bőven marad terület. Az ingatlant jólműködő céggel, személyzettel és teljes berendezéssel szeretnénk értékesíteni, amely tökéletes lehetőséget tud biztosítani a Kisfaludy vissza nem térítendő, fejlesztési célú pályázat támogatásához. Ez az első és egyetlen hotel Szentesen, ami a fürdő bejáratától 300 m-re a város központjától 700 m-re és a Széchényi liget közvetlen szomszédságában helyezkedik el, ahol számtalan sportolási, kulturális és szórakozási lehetőség található.

 

 

 

Ezt a fényképek közt látható térkép pontosan szemlélteti. Nagyon jó kihasználtsággal működik júliusi nyitását követően, amelyet könyvelési anyagokkal is tudunk bizonyítani. Az ár: 199 M Ft + 390 M Ft 0%-os hitelt 13 éves futamidőt foglal magában, amelyre 2019 márciusáig türelmi időt kaptunk. Tehát teljesen jó befektetést kínálunk, komoly tőkével rendelkező érdeklődőink számára.

 

 

 

 

 

Szentes, 2018. 10. 12.

 

.