A legszebb konyhakerteket értékelték

 

 

 

A Legszebb konyhakertek országos akcióhoz kapcsolódva Szentesen ismét megrendezték a konyhakertek megmérettetését. Ennek eredményhirdetését tartották meg a Király István Kertbarát Kör ünnepi ülésén 2018. október 29-én. Idén 12-en gondolták úgy, hogy méltó lehet a kertjük erre a megmérettetésre. Nem is gondolnánk, mennyien szeretik a kiskertet és milyen sok különleges és szakértelmet igénylő növényt nevelnek nap, mint nap.

A versenyben igazságos döntés született, mert minden induló egyenrangú díjat vehetett át, nem emelték ki senki kertjét, mert vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet összehasonlítani és zöldséges kertet egy fűszernövényt termelő kiskerttel.

 

 

 

Az alábbi személyek és közösségek vehettek át elismerést, a versenyben való indulásért és annak lebonyolításáért:

Bugyáné Számel Éva Mária, Szentes Város Önkormányzata mezőgazdasági közmunkában dolgozók közössége, Dr. Horváth György, Pusztai József, Vass Imre, Vinczéné Tolnai Teréz, Talmácsiné Tóth Katalin, Fekete Jánosné, Kuczora Ferenc, Sípos Ferencné, Sándor László, Szeleczkei Józsefné, Vincze Lászlóné, Tóth Sándorné, Csernák Mihály, Király István Kertbarátkör.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2018. 10. 29.

 

.