Közlekedésbiztonsági vetélkedő a Gödörben

 

 

 

Az Európai Mobilitás Hét keretében a Szentesi Huszárok a Honvéd Rákóczi Sportegyesület Túramotoros Szakosztálya közlekedésbiztonsági vetélkedőt szervezett az Ifjúsági Ház melletti szabad területen. Számos partner segítségével sikerült ebben az évben is megrendezni ezt a megmérettetést. A Profi Autósiskola, a Szentesi Rendőrkapitányság és Szentes Város Önkormányzata segítette a rendezvény sikerességét.

 

 

 

Összesen hét csapat nevezett a megmérettetésre, mely minden ponton a biztonságos közlekedéshez kapcsolódott. Tesztek és ügyességi feladatokból álló megmérettetésen első lett a Koszta József Általános Iskola 7/a osztálya. A második helyen a Koszta József Általános Iskola 7/b osztálya végzett, míg a harmadikra a Klauzál Gábor Általános Iskola 8/a osztálya állhatott fel.

 

A legjobb lány versenyző Szalai Kamilla Luca (Koszta 7/b), a legjobb fiú versenyző Szekeres András (Klauzál 7/a) lett.

 

 

BIKESAFE pont a versenyen

 

Egy érdekes feladat végrehajtását rögzítettük videón is, mely tanulságos lehet nem csak a résztvevőknek, hanem a kívülállóknak. A feladat az volt, hogy "részeg szemüvegben" kell a kerékpáros ügyességi pályának az elejét teljesíteni, ami több, de inkább kevesebb sikerrel teljesült.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 09. 18.

 

.