21. Szentes - Csongrád „g”-ÁT futás

(MH Amatőr Cross futás)

 

 

 

Bár egy munkaközi plakát felkerült a netre a Szentes - Csongrád gátfutásról, de a hivatalos információkat és a végleges plakátot nálunk láthatják elsőként!

 

Immáron 21. alkalommal futnak egyik városból a másikba a szentesiek és a csongrádiak az idei gátfutáson. 2017. szeptember 16-án kerül megrendezésre a Mobilitási Hét keretében Csongrád Város Önkormányzata és Szentes Város Önkormányzata támogatásával a 21. Szentes - Csongrád „g”-ÁT futás.

 

Az alábbi oldalon lehet a rendezvényre regisztrálni: www.csongrad.hu/gatfutas melyet 2017. augusztus 10-ig kedvezménnyel tehet meg. Utána már emelkedik az ár, mely a versenykiírásból kiderül!

 

A verseny rendezői:

Csongrád Város Önkormányzata

Szentes Város Önkormányzata

Honvéd Rákóczi Sportegyesület

 

A verseny védnökei:

Bedő Tamás Csongrád Város Polgármestere

Szirbik Imre Szentes Város Polgármestere

 

A verseny célja: Szentes és Csongrád városok között futóverseny lebonyolítása a barátság és sport jegyében.

 

Időpont: 2017. szeptember 16.

 

Verseny helyszíne: Csongrád – Szentes Tisza-gát

 

Távok: 14 km; 7 km

 

 

 

További információk:

 

Rajtszám felvétel: a versenyirodában reggel 8.00 –tól, a versenyiroda címe: Szentes, Pusztai László Sporttelep

 

Díjazás: Mindkét távon minden korcsoport 1-3 helyezés nemenként érem díjazásban részesül. Különdíjak is kiosztásra kerülnek.

 

Minden célba érkező befutócsomagot kap.

 

Egyéb információk: A verseny napján buszok indulnak a versenyirodához Csongrád Polgármesteri Hivatal elől a következő időpontokban: 7,30; 7,45; 7,55. A versenyirodától 9.20-tól indulnak a buszok a rövid táv rajtjához. Az eredményhirdetés után busz indul vissza Szentesre. A buszokat a szervezők biztosítják. A nevezési díj ingyenes belépést biztosít a versenyzőknek a csongrádi sportuszodába. A kísérők belépő ellenében mehetnek az uszoda területére. A versenyen mindenki saját felelősségére indul! A versenyzők által a rajtnál levetett és otthagyott ruhadarabokat, személyes tárgyakat átszállítják a cél helyszínére. Az útvonalat biztosítók utasításait és a KRESZ szabályait minden versenyzőnek be kell tartani.

 

A versenykiírás elfogadásával a sportoló hozzájárul, ahhoz, hogy ezen rendezvény alatt a róla készített digitális felvétel a médiában megjelenhet és az a verseny népszerűsítése céljából szabadon felhasználható és terjeszthető.

 

További információ:

Szaszkó Norbert (30/254-1496, szaszko.norbert@szentes.hu)

Kovács Zsuzsa (63/510-345, zsu-kovacs@szentes.hu)

Cseri Gábor (30/219-1339, cseri.gabor@csongrad.hu)

Nagy József (30/452-9986, sportreferens@csongrad.hu)

 

A verseny fő támogatója: Csongrád Város Önkormányzata Szentes Város Önkormányzata

 

 

Szentes, 2017. 07. 19.

 

 

.