Egy kamion segédeszköz adomány a Parkerdő Otthonnak

 

 

 

A Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonba 2017. június 12-én érkezett meg a Siegeni kórházban és a Weilburgi idősek otthonában gyűjtött adományok kamionja.

 

 

 

A Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthonba egy kamionnyi ágy, ágybetét, rolátor és megannyi, a betegellátásban használatos eszköz érkezett Dr. Pappné Deák Éva közreműködésével, melyet Dr. Győry Kiss Ferencné és leánya, Dr. Győry Kiss Orsolya áldozatos munkával indítottak útnak Németországból Szentesre.

 

 

 

Az idén elhunyt jeles sebész, Dr. Győry Kiss Ferenc jótékonysági kezdeményezése, továbbá a Győry Kiss család töretlen elhatározása és odaadó munkája sok-sok ember mindennapjait teszi szebbé! Emberséges hozzáállásuk, Szenteshez való hűségük példaértékű! Segítségükkel Szentesen már több egészségügyi és szociális intézményben élők, gyógyulók életkörülményei javultak, a felajánlott eszközökkel minőségi szakmai munkát lehet végezni. Köszönet érte!

 

 

 

Már évek óta problémát okozott, hogy a barátságos heverőket pozicionálható betegágyakra kellett cserélnünk, elsősorban az ellátottaink körében egyre gyakoribb vizelettartási zavarok, továbbá a szakápolási feladatok ellátása miatt. Emellett az ápolást, gondozást segítő gyógyászati segédeszközök beszerzését szintén szorgalmaztuk, melyhez gyakran az intézmény alapítványa nyújtott anyagi segítséget - mondta Dányiné Nagy Andrea intézményvezető.

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 06. 20.

 

.