1-4 a vendégeknek

 

 

 

A labdarúgó megyei I. osztály 20. fordulójában a Szentesi Kinizsi hazai pályán fogadta a Szegedi VSE csapatát. A megyei labdarúgó mérkőzés első percében Tóth Istvánra emlékeztek a csapatok, aki évekig edzősködött Szentesen.

 

 

 

 

 

A megemlékezés után sajnos rosszul indult az összecsapás. Az első félidő közepéig nem alakult ki igazi gólhelyzet egyik részről sem. A pihenő előtt viszont egy gyors kontra a szegediek részéről és megtört a csend, 0-1. Ezzel az eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok, de szinte kár volt tovább játszani a mérkőzést, mert még három gólt rúgtak a szegediek, mire mi csak eggyel tudtunk válaszolni.

 

Szentesi Kinizsi SZITE – Szegedi VSE 1:4 (0:1)

 

 

Az ifjúsági mérkőzés igazi csemegét hozott a szurkolóknak úgy, mint a bíróknak is. Pl. a szegedi csapat egyik játékosát kiállították, mert azt hitte a bíró, hogy már a második sárgát adja, ami után természetesen piros lap jár. Kiderült, hogy tévedett a játékvezető és szinte a tusoló alól kellett visszahívni a játékost, aki közben az öltözőbe távozott. Ezt a mérkőzést a hazaiak nyerték 3:0-ra.

 

 

 

 

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 04. 01.

 

.