Félezer diák a mezei futóversenyen

 

 

 

2017. március 21-én, a Honvéd Rákóczi SE szervezésében megrendezett országos Diákolimpia programsorozat részeként jegyzett mezei futóversenyen csaknem 500-an (pontosan 487-en) vágtak neki a távoknak a Pusztai László Sporttelep hátsó, „pockos” pályáin.

 

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a
Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

A galéria ITT tekinthető meg!

 

Hat korcsoportban indultak helyi és kistérségi iskolás diákok a megrendezett a Diákolimpia Városi Mezei Futóversenyen.

 

 

 

A már évek óta a Honvéd Rákóczi SE szervezésében létrejött sporteseményről Lőrincz Gábor, a HRSE elnöke nyilatkozott lapunknak. A vezető elmondta összesen 6 korcsoportban neveztek diákokat a megmérettetésre, külön leány és fiú futamokat rendeztek az egyes osztályokban, ahol 5 fő vehetett részt egy oktatási intézménytől. – A pályán kis és nagy kört kialakítottunk ki, előbbit 550, utóbbi 900 méter hos�- szúságúra terveztük. A távokat a korcsoportokhoz igazítottuk,

 

 

 

Kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a Kosztás, Kiss Bálintos és Klauzálos fiatalok, de a fábiánsebestyéni Arany János Általános Iskola, és a szegvári Forray Máté Általános Iskola diákjai is kitettek magukért. A versenyszámokat követően Kovács János, a Művelődési-, Ifjúsági- és Sportbizottság elnöke, valamint dr. Chomiak Waldemar az Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke adta át a díjakat a versenyzőknek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 03. 28.

 

.