|
Már a gasztropiacon is várják a tavaszt
Friss, helyben készült disznótorossal, farsangi fánkkal, házi rétessel, forralt borral, termelői élelmiszerekkel, kézműves termékekkel várták február harmadik szombatján az érdeklődőket a Művészetek Házában, ahol minőségi termékekkel készülnek hónapról hónapra az árusok.
Remélik sikeres lesz a hétvégi télűzés, mert már elég a "depi" hangulatú időjárásból, inkább jöhetne a "happy", ha lehet élni ezzel a szójátékkal.
A hagymás sült vér, gyorsan elfogyott, amely igazi reggeli szokott lenni a disznóvágásokon, majd délben jöhetett a csülökpörkölt és a hurka, kolbász. Természetesen ezek mellett számos gasztronómiai élvezeti cikket lehetett vásárolni, hogy egy kicsit színesítsük hétköznapjainkat.
Következő piac, március harmadik szombatján (18-án) lesz!
Szentes, 2017. 02. 20.
|