XII. Rotary Jótékonysági Bál 2017

 

 

 

Immáron tizenkettedik alkalommal rendezi meg jótékonysági bálját a Szentes-Csongrád Rotary Club.

Ez a Szentes-Csongrád Rotary Club legnagyobb ünnepe, és kicsit a magyar Rotary ünnepe is – mondta köszöntőjében Mészáros Zoltán a Rotary magyarországi kormányzója, aki elárulta, hogy a bál bevételét a tehetséges fiatalok támogatására és a határon túliak táboroztatására fordítják.

 

 

 

Tímár Ferenc a Szentes-Csongrád Rotary Club jelenlegi vezetője ismertette az elmúlt 1 év történéseit, melyben volt határon túli magyar fiatalok táboroztatása, 1500 fa elültetése, színházlátogatás, hagyományőrzési kirándulás és a mozgalom világelnökének magyarországi látogatása. Ez nem jöhetett volna létre, ha nem Mészáros Zoltán a magyarországi klubok kormányzója, aki a sok-sok klub támogatása mellett a saját csapatára támaszkodhatott.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

A mostani szórakozás is évekkel ezelőtt azért jött létre, hogy a diáktábort tudja a klub finanszírozni. Következő évi tábor összköltsége 1,5 millió forint, és sikeresnek mondhatjuk, az idei bált, mert a költségek fele összegyűlt egy éjszaka alatt.

 

Az esten a Jövőnkért Néptáncegyüttes, Kovács Péter tubás és a Partyface zenekar szórakoztatott, valamint elismeréseket adtak át.

 

 

 

Tímár Ferenc bejelentette, hogy a Rotary Respect díjat két olyan támogatónak adják át, akik munkájukkal még ha nem is a klub tagja, de segítik a mozgalmat. Egy furulyával morze jelek sorozatát fújta el, hogy aki mindezt felismeri, azt hívja ki az elismerést átvenni. Az első "respect" díjat Vidovics Ferenc vehette át, akit még ifjú távírász szakkörön ismert meg először Tímár Ferenc. Ez volt az a része a hírnek, amelyet más portálokon nem olvashatnak, bár több média is részt vett az eseményen, csakhogy ők szubjektív tájékoztatást adnak egy-egy eseményről.

 

 

 

Kunszeri Béla is Rotary Respect díjat vehetett át, aki évek óta szintén támogatja a klub tevékenységét, majd a mozgalom legmagasabb szintű kitüntetését, a Paul Harris díjat, Horváth István vehette át.

 

 

 

A bál során Szalkai Mária és Stéhlik Lajos csongrádi festőművészek kiállítását tekinthettük meg, majd a festmények közül, illetve néhány borkülönlegességet árvereztek éjfélkor, ill. tombolát sorsoltak értékes nyereményekkel. A befolyt összeget a jövő júliusban Csongrádon megrendezendő IX. Nemzetközi Rotary Diáktábor költségeire lesz fordítva.

 

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

További képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2017. 12. 03.

 

 

 

 

.